Sampleairco

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR ONZE SHOWROOM!

Tijdelijke Voorjaarsactie vanaf 13 april 2024

Standaard 5 jaar garantie. Garantie verlengbaar tot 10 jaar. Informeer naar de voorwaarden.

Categorieën

Merken

De specialist op het gebied van airconditioning

Welkom bij Airco Outletshop, uw bestemming voor het kopen en laten installeren van airco's en airconditioning systemen. Wij zijn dé specialist op het gebied van airconditioning, met een breed scala aan hoogwaardige airco's, airco-onderdelen en deskundige montagemogelijkheden. Ons assortiment omvat airconditioning units van vooraanstaande merken die voldoen aan de meest recente normen en beste rendementen voor koelen en verwarmen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor airconditioning voor uw woning of bedrijfspand.

Comfortabel wonen met een airco systeem

Bij Airco Outletshop begrijpen we dat elk huis anders is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan airconditioners, variërend van split-systemen en multi-split systemen. Bent u handig? Dan is de installatie van een airco een relatief makkelijke klus. Daarbij hoeft het ook niet veel te kosten. Eventueel kunnen onze deskundige monteurs u ook bijstaan in het installeren of het in bedrijf stellen van het bij ons aangeschafte nieuwe aircosysteem. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kopen van de perfecte airco die past bij uw wensen en budget.

Airco kopen? Zoek niet verder!

Wanneer uw huis zich tijdens zonnige dagen erg warm wordt, kan de opgebouwde warmte diep in de muren en het plafond nestelen. Hierdoor koelt het ook tijdens koudere momenten nauwelijks af. Om uw huis koel te houden en te voorkomen dat de hitte zich verder verspreidt, is het mogelijk interessant om een airco te kopen. In de winter kunnen onze airco’s uw woning verwarmen. Dat is weer interessant met de huidige gasprijzen.

Ruim assortiment, scherpe prijzen en de beste service

Bij Airco Outletshop vindt u altijd de perfecte airco, met een gevarieerde selectie van de beste merken, modellen en formaten, tegen concurrerende prijzen. Wij leveren en monteren airco's in Zuid-West Nederland en West-Brabant. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u uit om de beschikbare opties te bespreken. Onze adviseurs staan voor u klaar om vrijblijvend bij u een advies uit te brengen aan huis.

Laat uw airco door onze vakmensen installeren

Wij bieden zowel losse airco units als complete airco's inclusief installatie aan. Het is belangrijk op te merken dat een BRL100 gecertificeerde F-gassen installateur altijd verantwoordelijk is voor het aansluiten van de airco. Airco Outletshop is BRL100 gecertificeerd. Dit bedrijfscertificaat geeft u de garantie dat er enkel F-gassen gecertificeerde monteurs bij u komen installeren. Niet voor niets dat wij een 9.8 krijgen voor klanttevredenheid. U krijgt bij ons ook altijd 5 jaar garantie op product en montage.

Maak een afspraak voor onze unieke showroom

Wilt u genieten van een woning met prettige binnentemperaturen zonder enige concessies te doen? Vraag een offerte aan voor een scherpe deal en deskundig advies. Wilt u het comfort ervaren van airconditioning? Airco Outletshop heeft unieke showrooms in Heinenoord en Oosterhout met de beste merken en het complete aanbod. Hierbij zijn alle airco's aangesloten om u het comfort te laten ervaren en de functionaliteiten te kunnen demonstreren. Ook als u het geluid wilt horen van zowel binnen- als buitenunit, kunnen wij dit demonstreren. Onze showrooms zijn alleen te bezoeken op afspraak, zodat we de tijd kunnen reserveren om u zo goed mogelijk te adviseren. De koffie staat voor u klaar!
Read Less Read More

Blogs