Refund and Returns Policy

Retour- en Terugbetalingsbeleid van Airco Verwarming Dokter

Inleiding

Bedankt dat u heeft gekozen voor Airco Verwarming Dokter. We waarderen uw vertrouwen en zaken. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn we hier om te helpen. Onze producten kunnen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoop worden geretourneerd.

Voorwaarden voor Retourneren

Om in aanmerking te komen voor retour:

  • Het product is gekocht bij Airco Verwarming Dokter in de afgelopen 30 dagen.
  • Het product zit in de originele verpakking en staat.
  • Het product is niet gebruikt of beschadigd.
  • U heeft de bon of het aankoopbewijs van Airco Verwarming Dokter.

Producten die niet aan deze criteria voldoen, komen niet in aanmerking voor retour.

Verzending van Retouren

Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van het product aan Airco Verwarming Dokter. Producten moeten worden verzonden naar het adres dat op onze website wordt vermeld. Airco Verwarming Dokter kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan bij retourzending.

Terugbetalingen

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zal ons team uw terugbetaling verwerken. De terugbetaling wordt gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt tijdens de aankoop. Voor creditcardbetalingen kan het 5 tot 10 werkdagen duren voordat een terugbetaling op uw afschrift verschijnt.

Als het product op enigerlei wijze beschadigd is, of als de retourzending wordt gestart nadat 30 dagen zijn verstreken, komt u niet in aanmerking voor een terugbetaling.

Sale Artikelen

Helaas kunnen artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht niet worden terugbetaald. Alleen artikelen met de reguliere prijs komen in aanmerking voor terugbetaling.

Contact Opnemen

Voor vragen of opmerkingen over ons Retour- en Terugbetalingsbeleid kunt u contact met ons opnemen: